Kínai hagyományos harcművészeti rendszer.

A stílus a hagyományos Shaolin vonalból ered, harc során az egész testet fegyverként használja. A rendszerben megtalálható a fegyverhasználat, 18 fegyver alkalmazását tanítja. Különböző egészségmegőrző és légző gyakorlatokat is tartalmaz.

 


Kínai full-contact küzdelmi rendszer és versenysport.

A technikai sajátosságai wushu alapokra épülnek. Tartalmaz tradicionális kung-fu elemeket is, de jellemzően a hatékonyságot hangsúlyozó, sporttudományos alapokon nyugvó, modern küzdősport. A küzdelem Full Contact rendszerű.


Magyar hagyományőrző harcművészeti stílus.

Célja a magyar harci testkultúra megmaradt és megőrzött elemeinek rendszerbe foglalása és továbbfejlesztése. Megtalálhatók benne a pusztakezes küzdelem elemei és a hagyományos magyar fegyverek használata (bot, szablya, karikás ostor, fokos, íj). Nagy hangsúlyt fektet a magyar hagyományok és a népi kultúra értékeinek felelevenítésére és továbbadására. Az edzéseink részét képezik a népi játékok, népdalok, és a néptánc is.


Orosz hagyományos harcművészet.

Lovas nomád népek harci képzésére épülő rendszer, amit a 20. században a kor igényeinek megfelelően fejlesztettek tovább. Alapja a test biomechanikai folyamatainak ismerete és annak kihasználása. A Systemának sok ágazata létezik, egyik legismertebb fajtája a speciális fegyveres alakulatoknál alkalmazott irányzat. Megtalálhatók benne a pusztakezes küzdelem elemei (ütő, rugó és birkózó technikák) és a fegyverek használata (bot, szablya, íj, és modern fegyverek egyaránt).


Orosz harcművészeti és küzdősport rendszer.

A SAMBO kialakulásakor több hagyományos stílust is ötvözött magába igazodva a modern kor elvárásaihoz. Kezdetben fegyveres erők képzésében használták, majd civilek számára is elérhetővé vállt mint versenysport.