Női önvédelmi tanfolyam újra - 2016 október

Ingyenes Női önvédelmi tanfolyam újra!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újra elindul az Ingyenes Női Önvédelmi tanfolyam Pápán. A Hét Csillag Egyesület a Pápai Rendőrkapitánysággal és Pápa Város Önkormányzatával együttműködésben intenzív női önvédelmi tanfolyamot indít.

A tanfolyam október 11-én kedden 18.00 órakor kezdődik a Türr István Gimnázium tornatermében (8500 Pápa, Fő u. 10.).

Az oktatásban közreműködik a pápai Rendőrkapitányság és a Hét Csillag Egyesület. A foglalkozásokon nagy hangsúlyt helyezünk valósághű szituációk feldolgozására, a támadást megelőző szituációk felismerésre és azok lehetőség szerinti megoldására. Az első alkalmon a pápai rendőrkapitányság és az egyesület oktatói közösen tartanak ismertetőt. A tanfolyam 6 alkalmat tartalmaz és térítésmentesen lehet rajta részt venni, előzetes regisztrációval. A tanfolyamon résztvevők száma maximum 55 fő, a létszámot a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. A regisztrált résztvevőket értesítjük, további információkért keressék fel honlapunkat vagy facebook oldalunkat.

 

Az október 11-i tanfolyam létszáma betelt.

A tanfolyam részleteiről a regisztrált résztvevőket a megadott elérhetőségeken illetve honlapunkon és facebook oldalunkon keresztül tájékoztatni fogjuk.